Waarom B2lease?

WAAROM KIEZEN VOOR B2LEASE ?

 - Betrouwbare partner in uw regio

De Beerens groep kan terugblikken op een ruime ervaring in de automobiel sector. Onze sterke regionale verankering is een extra troef in onze business, want ze stelt ons in staat continu en snel in te spelen op actuele trends binnen de mobiliteitsmarkt.

 - Grote kortingen

We kopen grote volumes aan, zowel nieuwe als zeer recente tweedehandswagens. Hierdoor kunnen we u de hoogste kortingen garanderen.

 - Snelle levering

Omdat B2Lease voornamelijk aanbiedt vanuit haar voorraad is een snelle levering bijna steeds mogelijk. Wij zorgen bovendien voor de nodige formaliteiten inzake invoer, technische keuring, inschrijving, rijklaar maken van het voertuig.

 - Flexibele financieringsvormen

U kan bij B2Lease kiezen voor verschillende financieringsvormen. Binnen het leaseaanbod bieden we zowel de klassieke full-service lease aan als flexibele renting-oplossingen in functie van uw professionele behoeftes. In beide gevallen kan u bijkomende diensten opnemen (onderhoud, banden, verzekering, …). Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een Private Lease aanbod.

 - Flexibele contractaanpassingen

De huidige wetgeving rond milieu en autofiscaliteit zorgt voor grote onzekerheid en maakt uw beslissingen rond het wagenpark bijzonder moeilijk. U wil zich niet vastpinnen op een lange termijnkeuze. Binnen B2Lease maken we de switch tussen korte en lange termijn huur en andere contractwijzigingen makkelijker en vooral goedkoper.

 - All-in-one oplossing

Profiteer van een contract waarin alle diensten zijn vervat. Zo vermijdt u tijdverlies door aparte onderhandelingen met verschillende partijen. Bovendien krijgt u op deze manier een betere grip op uw autokosten. B2Lease draagt bovendien de operationele risico’s, waarvan de restwaarde de belangrijkste is.

 - Persoonlijk contact

Bij B2Lease werken we graag in directe communicatie met onze klant. Geen anonieme customer support maar lokale mensen die u bij naam en gezicht kennen en waarbij u terecht kan met al uw vragen en problemen. Wij garanderen een snelle opvolging en nemen uw wensen steeds ter harte.

 - advies op maat

Wij zijn een leasemaatschappij van ondernemers voor ondernemers daarom duwen we u niet in een bepaalde richting, maar luisteren we aandachtig naar uw wensen en bieden een eenvoudige, duidelijke en kostenbewuste oplossing. Precies wat u als ondernemer en klant verwacht.